23. syyskuuta 2009

Day 3 / 1

10:11

Paino oli tippunut!! Jeejee. Vaikka meni eilen ihan tajuttomat määrät hiilareita vartaloon ja vielä kaikki suklaasta! Paino oli siis tippunut huikeat 200g : ) Oon niiiiiin ilonen! 

Tänään alotan päivän parilla kananmunalla ja palalla juustoa : ) NAM! Sen jälkeen tapaamaan toista äitiä oman pikku neidin kanssa : ) Ja kaupungilla ei tuu syötyä muuta kun vettä ja kahvia!


10:43

Jos joku ihmettelee tota otsikkoa voin selittää. Day 3 / 1, ensimmäinen luku eli 3 kertoo kuinka monetta päivää laihdutan tosissaan ja yritän päästä eroon ahmimisesta. Toinen luku eli 1 kertoo epäonnistuneiden päivien määrän. Eli se perhanan eilinen kun ainoa ravintoni oli suklaa.

Ja yritän siis elää ilman hiilareita. Hyihyi! Pakko niitä on jonkun verran syödä, mutta ei mitään huonoja hiilareita suklaasta vaan hyviä hiilareita tummasta riisistä. Pakko saada pidettyä hiilarit alle 100g/pv. Eilen oli huimat 424g! : O  

Aamiaiseni sisälsi huimat 0,7g hiilareita, 22g proteiinia ja 17g rasvaa. Jos ei halua rasvaa niin paljoa elimistöön niin älä syö kananmunasta keltuaista. Valkuainen on pelkkää proteiinia ja keltuainen rasvaa. Jos olisin siis jättänyt keltuaiset syömättä ateriani kalori määrä olisi tippunut 243kcal -> 133kcal. Proteiini olisi tippunut 22g -> 19g. Hiilarit olisi NOUSSUT 0,7g -> 0,8g. Rasva olisi tippunut 17g -> 5,6g!


Ja nyt aloin miettimään miksi ihmeessä söin sen keltuaisen! : O En tajunnu et noi on noooin suuria eroja. Ens kerralla siis jätämme turhat rasvat pois : ) mutta kun sen keltuainen on hyvää.


21:22


Tulin just kotiin. Ollaan oltu neidin kanssa koko päivä liikenteessä. Kaupungilla tuli nyt sit kuitenkin syötyä. Onneks valitsin katkarapuleivän joka on edes jotenkin fiksu vaihtoehto. : ) Maksoin itseni siitä kipeäksi. Stokkalla 7e! Jeejee : ) Nyt iltapalaksi BB:tä katsellessa puol litraa pepsiä ja sitten nukkumaan. Mies onneks hoitaa tänä yönä neidin ruokkimiset niin saa nukkua kunnolla. 


Huomiseks odotan ainakin sitä -200g!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti