23. syyskuuta 2009

Day 4 / 1

9:28

Jeeejeee! Paino tippuu. Ikävä kyllä VAAN 100g. No mutta parempi sekin kun ei mitäään : ) Tänään jätin aamiaiselta pois juuston ja keltuaiset munasta. Illalla nimittäin syödään mun oma tekemiä lohkoperunoita ja jauhelihakastiketta. Vähän pitää siis säästellä kaloreita. En haluis et ne nousis kauheesti yli 800kcal. Mutta illalla pääsee salille! : ) Mies on kotona neidin kanssa.

19:00

Kauhea ahiminen! pitäis oppia syömään vaan sen verran kunnes vatsa täyttyy. Vedin "ison" annoksen jauhelihakastiketta ja perunoita mitkä itse tein pitkästä aikaa : ) Ennen olisin syöny ainakin 3kertaa enemmän kun äsken, mutta olen tällä hetkellä ihan ähky. Puolessa välissä päätin vetää loput ihan vaan vaikka pakolla. Pakko sitä on nyt jotain syödä. Tällä hetkellä kaloreita nimittäin ainoastaan 366kcal. Pelkään että ei paino tipu noin pienillä kaloreilla. 

En edes tänään ehtinyt salille kun miehellä meni auton kanssa niin kauan aikaa. No mutta ehkä mä huomenna jätän biletyksen väliin ja lähden salille illaksi! Pakko saada kaloreita kulumaan. 

Mies on idiootti. Ei kuuntele mitään mitä sanon. Ihan vaan btw : D 

22:26

Terveellinen iltapala litra pepsimaxia : D Nooh, mutta kun aika on menny kaikkea muuta tehdessä. Eikä sen jätti annoksen jälkeen edes tee mieli mitään ruokaa. 

Nyt kolehti kiertämään ja kerätään mulle rahat uuteen akkuun! Ei kannetava pysy hetkeäkään päällä ilamn että on piuhassa kiinni. Ei siis ole kauhean toimiva kannettava


Hyvää yötä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti