24. syyskuuta 2009

Day 5 / 1

08:54

Siis mitä!! Paino tippunut 900g. En vois olla yhtään ilosempi. Ehkä tää laihduttaminen sittenkin kannattaa : )) 

Tänään on pakko käydä kaupungilla kun on  loppunut kotoa muutamakin asia ja  sain tänään "palkkani" kotiäidin palkka ei vaan ole kovin kummoinen.  Pitää tällä kertaa välttää kaikkea ruokaa kaupungilla. Se katkarapuleipä oli liikaa!

10:52

Kunnon läskeily aamiainen : D Itselleni sanoin että 200g jogurttia on liikaa, mutta otin silti. No ei sit tarvii heti syödä uudestaan. Mahdollisesti tänään illalla kaupunkiin! Tai sitten sinne kauan kaivatulle salille. Tykkäisin siitä paljon enemmän.


23:37


Joo no jäi taas se perkeleen sali väliin.  Vituttaa tällä hetkellä ihan suunnattomasti : ( Menin päivällä ahmimaan subway aterian tuplalihalla ja illalla sitten suutuksissani kävin ostamassa pussin sipsiä ja pepsimaxia kotiin. Vaikka piti käydä hakemassa vaan muutama piltti neidille. 


Ja meillä meni niin myöhään ennen kun ehdittiin kotiin että en mä minnekään salille ehtinyt. Huomenna mies on heti aamusta lähdössä korjaamaan autoa. En siis voi aamulla lähteä treenaamaan. Pitää ehkä herätä aikasemmin ja hypätä tohon crosserille muutamaks minuutiks. 


Hemmetti kun kiukuttaa. Mies lupasi mulle tän illan vapaata. Piti lähteä kaverin tupareihin käymään. En sitten kuitenkaan jaksanut lähteä kun mies ilmoitti että menee aamulla korjaamaan autoa. Vittu! Mitä järkeä siinä on? En ehdi nukkua kunnolla ja sit oon kiukkunen turhaan ton neidin kanssa kun oon niin väsynyt. Enkä jaksa todellakaan lähteä minnekään vanhan kaverin tupareihin vaan piipahtamaan. Ärsyttää. Mies on tienny jo vuoden että se auto pitää katsastaa joka ikinen vuos ja että siinä on vikoja. Nyt sitten kun viimesillä metreillä korjaa niin mä joudun perumaan menoja. Tiedän että on varmaan ihan turha aihe kiukutteluun, mutta ärsyttää. En kuitenkaan ihan kauhean usein pääse lähtemään ulos ilman neitiä tai viikonloppusin baariin. Nyt olis ollu rahaa ja aikaa, mutta ei! Ihan varmaan mies haluu ens viikonloppuna ite lähtee : (


Nyt kun aloin avautumaan niin voin myös valittaa teille tästä meidän olemattomasta romantiikasta : ( SITÄ EI OLE!!! Ei kai siinä muuta avautumista. Olenko ainoa joka kaipaa edes hieman romantiikkaa muutman vuoden suhteen jälkeen? Vai onko tää nyt tosissaan tätä arkipäivää kun vauva on tullu ulos? Miten ihmeessä jaksan suhteessa ilman romantiikkaa koko loppu elämäni kun olen nyt jo näin tuskanen? Kaipaan edes jotain pieniä romanttisia tekoja mieheltäni. 


Huomenna painoa varmaan tullu se 900g takas. Toivottavasti olis pysyny +/-0. Tai max 200g tullu lisää, mutta veikkaan että paino on noussu ihan reilusti kun oon läskeilly niin paljon ja vielä näin myöhään illalla.


Hyvää yötä kaikki! Toivottavasti huomenna olisi parempi päivä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti